Skip to main content

Najčešća pitanja

Koliki je miminalni broj gostiju?

Kako bi prostor izgledao čarobno i ispunjeno, minimalni broj gostiju na vjenčanju je 100 osoba.

Koliki je maksimalni broj gostiju?

Naša novouređena dvorana za vjenčanje iz snova prima čak 400 gostiju.

Što u slučaju kiše?

Bez obzira na vremenske prilike naši šatori pružit će Vam jednak komfor. Ne morate brinuti o vremenskoj prognozi, interijer naših šatora pruža Vam potpunu zaštitu od vanjskih utjecaja zadržavajući i dalje ugodnu klimu i atomsferu.

Hoćemo li imati problema s insektima?

Iako smo prirodni šator je okružen gustom šumom, vaše svadbeno slavlje neće ometati komarci ili drugi insekti. Cijelo područje se redovito zaprašuje protiv komaraca kako bi Vaš boravak prošao ugodno i opušteno.

Gdje se nalaze i kako izgledaju toaleti?

Naši šatori su potpuno opremljeni i imaju pristup vlastitom sanitarnom čvoru. Želimo da se svi prisutni osjećaju maksimalno ugodno i zato vodimo brigu da toaleti uvijek budu čisti i uredni.

Kakva je temperatura u šatorima?

Šatori su opremljeni suvremenim klimatizacijskim sustavom za grijanje i hlađenje kako bi bez obzira na vremenske uvjete i vanjsku temperaturu klima u šatorima uvijek bila savršena.

Koji je kapacitet šatora?

Naša šator osim stilom prilagodit će se i veličini vašeg vjenčanog slavlja. Naš šator idealan za vjenčanja od 100 do 500 osoba. Zbog svoje prilagodbe, bez obzira koliko gostiju imali prostor nikada neće izgledati prazan ili previše ispunjen.

Hoćemo li zbog glazbe smetati nekome u susjedstvu?

Naš šator nalazi se na osami udaljen od ostalih objekata i naselja. To vam jamči potpunu intimu i bezbrižnu zabavu.

Kakvu hranu možemo očekivati i gdje se ona priprema?

Smatramo da je kvaliteta hrane jedna od najvažnijih stavki svakog vjenčanog slavlja. Priprema hrane više od 30 godina bila je naš glavni poslovni fokus, zato upravo kvaliteti i svježini namirnica pridajemo izuzetnu važnost. Namirnice nabavljamo samo od provjerenih lokalnih proizvođača.

Kojim danom se može organizirati svadba?

Vaše vjenčano slavlje možemo organizirati tradicionalno u subotu, ili pak u petak. Ako želite posebnije vjenčanje, onda Vam preporučujemo dnevno vjenčanje, koje možemo organizirati i u nedjelju. U slučaju da vjenčanje pada na praznik ili neradan dan, slavlje naravno može biti taj dan ili dan ranije.

Želim ceremoniju na otvorenom, što ako padne kiša?

Iako ne možemo utjecati na vremenske uvjete, Vi se na dan vjenčanja ne trebate brinuti. Naš profesionalni tim, spreman je reagirati na vrijeme i premjestiti ceremoniju u svadbenu dvoranu. Vaša ceremonija će izgledati predivno i sigurno od svih vremenskih neprilika.

Gdje parkirati?

Na imanju TheTUR wedding resort imamo osigurano 400 parkirnih mjesta.

Može li se pozvati taksi na imanj TheTUR?
Zbog blizine centru grada, na imanje TheTUR možete pozvati taksi službu.
Plaćaju li djeca punu cijenu?
Ne naplaćujemo apsolutno ništa za mališane do treće godine starosti. Za djecu od 3 do 10 godina starosti iznos se umanjuje za 50% od dogovorene cijene paketa.
Dali možemo donjeti svoje piće?

Da, prema dogovoru moguće je donijeti svoje strano žestoko piće koji će biti posluženo gostima.