Skip to main content

O nama

Gdje se nalazi TheTUR?

Dobrodošli na našu čarobnu lokaciju, mjesto gdje ljubav cvjeta usred prirode – TheTur. Smještena u predivnom okruženju šume, ova lokacija pruža idiličan ambijent za vaš poseban dan.

Naša priča započinje šumskim putem koji vodi do oaze ljubavi. Dok koračate mekim tlom, zvukovi šuma postaju vaša pratnja, stvarajući harmoniju s vašim emocijama. TheTur je mjesto gdje se priroda uklapa u svaki trenutak vašeg vjenčanja, dodajući prizorima magiju i toplinu.

Glavni fokus ovog mjesta je predivan šator koji stoji kao srce našeg prostora za vjenčanja. Okružen zelenilom drveća i cvjetnim bojama koje se stapaju sa svjetlošću, šator pruža intiman i romantičan ambijent za vašu ceremoniju ili proslavu. Ovdje se snovi o vjenčanju ostvaruju pod zvjezdanim nebom, a svjetlost lampiona stvara bajkovitu atmosferu.

TheTur nije samo mjesto za vjenčanja; to je iskustvo koje oživljava svaki trenutak vašeg posebnog dana. Prostrane površine omogućuju gostima da uživaju u šetnjama ili opuštanju u udobnim kutcima, pružajući prostor za svačiji gušt.

Naša misija

Razumijemo koliko je svaki detalj važan za mladence i kako žele da njihovo vjenčanje protekne besprijekorno. Naša glavna briga je osigurati da se Vi možete opustiti i u potpunosti uživati u svom vjenčanju iz snova!

Naša glavna misija i cilj je zadovoljiti sve želje i kriterije mladenaca te im omogućiti da se potpuno prepuste slavlju i zabavi sa svojim gostima. Posvećujemo pažnju svakom detalju i nastojimo održati najvišu kvalitetu u svakom aspektu organizacije vjenčanja, kako biste nam s potpunim povjerenjem mogli prepustiti organizaciju.

Sve što radimo odražava nas i naš resort, stoga svakom vjenčanju posvećujemo potpunu pažnju i angažman. Svaki dan vjenčanja, svaki obred i svako slavlje predstavlja ostvarenje snova mladenaca, dan koji su sanjali od djetinjstva. Naš cilj je omogućiti vam da se taj dan ostvari do najsitnijeg detalja, bez ikakvih ograničenja, te da zaista doživite bajkovito iskustvo o kojem ste dosad samo sanjali.

Naša vizija

U središtu naše vizije stoji ideja o stvaranju prostora gdje se svaki trenutak osjeća kao čarolija. Inspirirani prirodom i ljubavlju, želimo stvoriti ambijent koji će nadmašiti očekivanja i ostati ukorijenjen u vašem sjećanju. Vizija TheTura je oživjeti romantiku, toplinu i čaroliju na način koji je jedinstven i nezaboravan.

Želimo da se svaki detalj naše lokacije doima kao dio priče, a svaki kutak isijava posebnim sjajem. Šator, okružen šumom, nije samo struktura već portret ljubavi i proslave. Svjetlosti koje igraju u večernjim satima, zvukovi šuma koji postaju melodična pozadina, sve je pažljivo osmišljeno kako bismo stvorili neponovljivu atmosferu.

Naša vizija također obuhvaća ideju prostora za slobodno izražavanje emocija, gdje se svaki gost osjeća dobrodošao i gdje svatko može pronaći svoj kutak sreće. Prostrane površine i udobni kutevi stvaraju okruženje koje potiče na opuštanje i povezivanje.

TheTur nije samo lokacija, već iskustvo koje živite. Naša vizija je oživjeti vaše snove i stvoriti nezaboravnu priču koja će kroz godine sjajiti kao svjetionik ljubavi. Dobrodošli na mjesto gdje se vizija pretvara u stvarnost, gdje se svaki trenutak osjeća poput čarolije, a ljubav je središnja nit koja plete našu priču.